Internete pateikiama vien tik informacija apie produktus, bet ne apie konkrečius patiekalus.
Turint gastroezofaginį refliuksą drąsiai galima valgyti įvairias grūdines košes (avižos, kuskusas, grikiai, rudieji ryžiai), sriubas (sultinio pagrindu, neaštrias), troškinius, omletą ar kiaušinienę, troškintą / virtą paukštieną (ar kitą liesesnę mėsą), troškintą žuvį ir jūros gėrybes, daržovių košes ar virtas daržoves (bulvės, morkos, saldžiosios bulvės), salotas (be pomidorų, svogūnų, česnakų ar kitų aitrių priedų sudėtyje), troškintas daržoves (smidrai, brokoliai, šparaginės pupelės), vaisius (melionai, arbūzai, bananai, nerūgštūs obuoliai, kriaušės), liesus pieno produktus (jogurtas, liesa varškė), ankštinių produktų košes (pupelės, lęšiai).
Į klausimą atsakė:
Aušra Šiškutė -Karanauskienė
Vaikų ligų gydytoja
Šeškinės poliklinikos Vaikams ir Jaunimui palankių paslaugų kabinetas